facebook

“Скоро в Росії станеться велика біда”, – екстрасенс Яна Пасинкова

Екстрасенс Яна Пасинкова в інтер’ю УНІАН розповіла, як військові ЗСУ переживуть цю зиму, чи будуть “дзвіночки” нашої перемоги, чи припинить США нам допомагати, та що відбуватиметься у цей період в Росії.

Яно, перед Новим роком заведено підбивати підсумки. Давайте визначимо, на якому етапі війни ми наразі перебуваємо?

Все залежить від того, на що ми підемо і що ми хочемо. Якщо мова про те, щоб повернути кордони до 91-го року та вигнати всіх окупантів з наших земель, то ми навіть не на половині шляху. Якщо ми хочемо дати їм класних звіздюлєй і максимально їх відтіснити, то ми вже на 80% це зробили.

Тобто умовно кажучи, не дати окупантам пройти далі і заморозити цю війну – не питання, а от якщо повністю від них очиститися – вже є питаннячко. Але я скажу наступне: у нас немає іншого варіанту як перемога. Це питання часу.

Чи залишить ворог думки про застосування ядерної зброї?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У них немає повного комплекту. Їхня ядерна зброя як лего. Не вистачає якоїсь деталі, щоб застосувати її. Проте Росія буде випробовуватись якісь види ядерної зброї на території, де маленькі люди. Наприклад, у Якутії. Потім буде пересування зброї і її сдача Росією. Хочеться сказати “Амінь”.

Кажуть, що Росія збільшила військо. Це правда?

Всі статистики, які ви бачите, щодо великої кількості людей в армії РФ – неправда. Вся вона гнила, бо людей гонять на убій. Якщо у них рахується, наприклад, десять людей, то, дай Бог, щоб двоє з них були по факту. Ось така математика.

Однак все одно вони продовжують нас тероризувати. Чи є загроза руйнування житлових будинків цієї зими в результаті ракетних атак?

Навіть не одна, а три таких загрози є. Звісно, не дай Боже, щоб це сталося, але загроза є.

Можете сказати, що допоможе ЗСУ подолати агресію РФ?

В першу чергу це допомога. Потрібно менше красти грошей і більше вкладати їх в нашу перемогу. Завдяки людям, які донатять і допомагають не словом, а ділом, наші хлопці переживуть цю зиму.

Як зміниться ситуація, якщо США припинять нам допомагати?

Не панікуйте, не припинять.

Наразі нам конче необхідні F-16. Ми отримаємо їх?

Щодо цього у мене відповідь краща, ніж можна уявити. Але я не можу цього казати. Все, що ми отримаємо, ми зберігатимемо у секреті.

Чи будуть якісь “дзвіночки” нашої перемоги цієї зими?

Я вже дивилася це питання і карти показали, що сигналом нашої перемоги буде встановлення пам’ятників війни. Наразі їх вже багато, але це не те, що мається на увазі.

Скоро свята, і я думаю, що військові хотіли б трохи відпочити, а краще взагалі повернутися додому. Давайте подивимося, якою буде ситуація з демобілізацією?

Будуть частково відпускати хлопців додому наприкінці зими та на початку весни. Але є такий момент, що вони самі не захочуть їхати. Я їх дуже розумію у цьому плані, адже потрібно контролювати напрацьовані позиції. Прийде на їхнє місце хтось “зелений”, і що тоді? От побачите, їх відпускатимуть, але вони самі не поїдуть додому. Вони захочуть довести свою справу до кінця.

Давайте обговоримо ще декілька актуальних питань. По-перше, смерть біглого екс-нардепа Іллі Ківи. Чи будуть ще смерті зрадників?

Будуть випадки, про які ми з вами навіть знати не будемо. Загадкові обставини вже у дії.

Нещодавно отруїли дружину очільника ГУР. Це вже було востаннє чи комусь з влади варто побоюватися за себе?

Я бачу не отруєння, а вбивство. При чому це буде позв’язано з замахом, який вже стався.

Через низьку якість будівництва у столиці можуть закрити 15 станцій метро. Що чекає на Київ в такому випадку?

Чому є проблеми з метро? Тому що левова частка коштів пішла не туди, куди треба. Правоохоронні органи мають з’ясувати, хто проводив тендер, хто переміг, куда поділися виділені на метро кошти… Ті люди, які їх вкрали, хай йдуть і відбудовують метро.

Найближчі два місяці з цього приводу буде кіпіш. Ба більше, я бачу смертельні випадки. Однак, одна якась “гілка” може бути швидко відновлена. Тобто це не означає, що саме метро почне курсувати, а, можливо, будуть додаткові автобуси, маршрути, інші перевізники. З цього треба буде взяти приклад.

Хто відповість за це?

Ніхто. Але повірте, ми ще побачимо часи, коли всі злочинці в Україні відповідатимуть.

І наостанок скажіть, будь ласка, чи відповість Росія за всі масовані обстріли, які влаштувала в Україні?

Те, що вони будуть відповідати, – це зрозуміло. Також зимою там буде розкол влади, мажорних еліт, це будуть 90-ті. Ми це будемо бачити, слухати, дивитися новини про бандитські розбірки, стрільбу. Тобто ми побачимо, як вони деребанять бізнес.

Також у грудні у них станеться велика біда, яку вони будуть приховувати аж до весни. Я дивлюся на картах і у мене враження, що я бачу якесь фантастичне кіно.

Щось таке у них станеться, що вони намагатимуться приховати, будуть брехати, маневрувати. Можно закупляти попкорн і спостерігати.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Скоро в Росії станеться велика біда”, – екстрасенс Яна Пасинкова