facebook

Жахлива трагедія на заході України: у будівлі однієї з сільрад депутат підірвав гранату (ВІДЕО)

На Закарпатті в будівлі Керецьківської сільської ради депутат підірвав гранати, внаслідок чого поранено 26 людей. Відома причина інциденту

Як повідомляє поліція Закарпатської області, сьогодні об 11:37 на лінію “102” надійшло повідомлення, що в будівлі Керецьківської сільської ради Мукачівського району під час засідання сесії один із депутатів підірвав гранати.

“Внаслідок події постраждало 26 людей, 6 з яких – у тяжкому стані. Медики проводять реанімаційні заходи щодо чоловіка, який підірвав гранати”, – йдеться у повідомленні.

Перші секунди вибуху у мережі Телеграм опублікува журналіст Андрій Цаплієнко.

УВАГА! ВІДЕО 18+.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Стали відомі нові подробиці трагедії.

На Закарпатті в будівлі Керецьківської сільської ради під час сесії депутат підірвав гранати. Внаслідок інциденту постраждали 26 людей, шестеро з яких – у важкому стані.

Що могло стати причиною підриву гранат повідомив Віталій Глагола, депутат Ужгородської міськради.

“Мені відомо, що під час проведення сесії Керецьківської тергромади здійснювалось дискусійне обговорення щодо призначення та визначення умов оплати праці голови Керецьківської ТГ на 2024 рік. Під час чого до приміщення зайшов депутат фракції “Слуга Народу” – Батрин Сергій Михайлович, 12.08.1969 р.н., який втрутився в дискусію зі словами “Можна я скажу?” і діставши із кишені куртки 3 предмети, які кинув на підлогу, внаслідок чого відбулося 3 вибухи. Підрив гранати відбувся після невдалої дискусії щодо того, чи підняти зарплату та додати 100% премію голові ОТГ Михайлу Мушці із ОПЗЖ. У підривника-депутата був конфлікт із діючим головою ОТГ. Депутати навіть піднімали питання щодо дострокового припинення повноважень голови Керецьківської ТГ Михайла Мушки”, – розповів він.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Жахлива трагедія на заході України: у будівлі однієї з сільрад депутат підірвав гранату (ВІДЕО)