facebook

“СТАНЕТЬСЯ ВІЙНА, НЕЩАСТЯ НАВАЛЯТЬСЯ ЗВІДУСІЛЬ, ЛЮДИ ЗБІДНІЮТЬ”:

Болгарська провидиця Ванга булу незрячих, но НЕ Дивлячись на свою сліпоту вона бачила майбутнє всього світу. Незважаючі на ті, что жила провидця много лет назад, бачила вона через століття и часто пророкувала ті події, Які відбуваються зараз з нами. Сьогодні ми живемо в час стрімкіх змін, коли Неможливо Передбачити майбутні Зміни, но їй Це дійсно удалось.

У Світлі останніх подій, что відбуваються в Україні, все более людей цікавляться подалі частиною країни. Людям хочеться знати, коли ж, Нарешті, закінчіться трівалій військовий Конфлікт, налагодиться економічна ситуация, а політики перестануть брехати и почнут працювати на благо людей, а не для власної наживи.

З’явилося безліч пророкує слів, Які пріпісують Цій ясновідіці, но вона Ніколи НЕ називається конкретних дат. Лише натякала на Певний период.

До того ж, передбачення Ванги на 2019 можуть піддаватися сумнівам, так як її ім’ям занадто часто користувалися різні шахраї і пропагандисти.

Як би там не було, є пророцтво, яке можна віднести саме до того періоду часу, в якому ми живемо.

Головним її пророцтвом було те, що Земля втомилася від руйнівної діяльності людей і буде позбавлятися від них. Буде збільшуватися кількість погодних аномалій, катаклізмів, природних лих.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також вона напророкувала, що дії величезної країни повалять весь світ в сум’яття.

Люди будуть вбивати один одного через віру, вважаючи таку жорстокість виправданою.

“Трапиться війна і багато людей постраждають. Нещастя наваляться звідусіль. Багато народів торкнеться конфлікт. Люди зубожіють, будуть ходити без одягу не знайдуть для себе ні палива, ні світла”, – говорила Ванга.

Однако ясновидиця передбача и Закінчення кризиса: “Злодіяння закінчаться, прийде мир и благополуччя, коли до влади станут чесні правітелі”. Експерт впевнені, что ЦІ слова адресовані самє до 2019 року, Який и стані переломним в історії України.

Такоже Ванга говорила про Швидкий розпад однієї з Східно-європейськіх стран, но конкретна держава не назвала. Відомо только, что ця держава около Чорного моря и з’єднана з декількох різніх частин.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“СТАНЕТЬСЯ ВІЙНА, НЕЩАСТЯ НАВАЛЯТЬСЯ ЗВІДУСІЛЬ, ЛЮДИ ЗБІДНІЮТЬ”: