facebook

“Різке похолодання накриє Україну до Різдва, потужний снігопад хлине прямо на ці міста”: де буде дощ і мороз у -6 градусів?

Синоптики застерігають українців від необдуманих вчинків, адже наближається похолодання.

Як інформує “biz.today.ua”, синоптик Ігор Кібальчич прогнозує сніг, мокрий сніг, дощі, ожеледицю на дорогах та налипання мокрого снігу напередодні Різдва. Проте вже наступного тижня до країни знову прийде потепління.

Прогноз погоди на 22 грудня

У п’ятницю вночі у західній частині, вдень також у північних та центральних областях пройдуть опади у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу. Подекуди налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Південно-західний вітер посилиться до 7-12 м/с, а вдень місцями його пориви сягатимуть 15-20 м/с. Температура повітря вночі -3…+2 градусів, удень +2…+7 градусів. У Карпатах у цей день очікується сильний сніг, хуртовина та температура знизиться до -1…-6 градусів.

Прогноз погоди на 23 грудня

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У суботу в усіх областях України, окрім південних, пройде невеликий дощ, подекуди з мокрим снігом. Температура повітря вночі опуститься до +1…+ 6 градусів, удень очікується +4…+9 градусів, на півдні синоптик прогнозує до +11 градусів. Вітер західний, 7-12 м/с, місцями пориви сягатимуть 15-20 м/с.

Прогноз погоди на 24 грудня

У неділю, напередодні Різдва, у північних та західних областях пройде дощ, місцями з мокрим снігом. На решті країни Кибальчич передає без істотних опадів. Вночі стовпчики термометрів у середньому покажуть до +2 градусів, вдень потеплішає до +5…+10 градусів, а у Криму та Одеській області повітря прогріється до весняних до +12 градусів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, місцями до 17-22 м/с.

На Різдво, 25 грудня, сніг залишиться лежати на Чернігівщині, Сумщині та частково на Харківщині.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Різке похолодання накриє Україну до Різдва, потужний снігопад хлине прямо на ці міста”: де буде дощ і мороз у -6 градусів?