facebook

Посилення мобілізації: у яких областях розпочалося жорстке вручення повісток

Незважаючи на свята, мобілізація в Україні йде повним ходом, а також нині на Київщині проводять контрдиверсійні та заходи безпеки.

Незважаючи на свята, мобілізація в Україні триває повним ходом, а також зараз у Київській області проводять контрдиверсійні та заходи безпеки, про що розповів комендант Київської області підполковник Руслан Олійник, пише ТСН.

Отже, подібні заходи щодо безпеки в регіоні проводяться стабільно один-два рази на місяць. Їхня головна мета – виявлення та запобігання пересуванню диверсійно-розвідувальних груп, екстремістів, терористів, оголошених у розшук осіб, контрабандного перевезення зброї, боєприпасів та вибухових речовин. Крім цього, передбачено виконання завдань із перевірки, огляду майна та транспортних засобів на блокпостах. Контрдиверсійні заходи триватимуть з 28 грудня до 6 січня.

Проте, як запевнив комендант, усі перелічені вище заходи не пов’язані з посиленням мобілізації регіону і є плановими. Ці заходи безпеки виконуються за дорученням військового командування та головою КОВА.

Що стосується повісток, то вони, за словами Олійника, будуть видаватися “лише за встановленим порядком”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

-Наприклад, якщо співробітники поліції за базою перевіряють людину і бачать, що громадянин перебуває в розшуку як той, хто ухиляється від призову або не відновив облікові дані до ТЦК та СП, то в такому разі співробітники територіального центру комплектування виписуватимуть їм повістки. Але це не буде масовою роздачею повісток, як це, можливо, собі уявляють люди. Такого точно не буде, – сказав він.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Посилення мобілізації: у яких областях розпочалося жорстке вручення повісток