facebook

Не пустять у транспорт, ТРЦ та навіть поліклініки: що таке електронний сертифікат захисника

Як же так?

Що таке електронний сертифікат захисника
В Україні ні в кого не сходить з вуст скандальний законопроєкт про мобілізацію, який планують ухвалити народні депутати. Тепер розповіли ще про одні обмеження, які стосуватимуться ухилянтів. Про це повідомляється у Телеграм.

Як відомо, ухвалення нового закону про мобілізацію змінить життя українців. Ті, хто не вирушив на військову службу, опиниться у дуже складній ситуації. Для таких чоловіків планують заблокувати банківські рахунки та заборонити розпоряджатися рухомим та нерухомим майном.

Також нововведення – це електронний сертифікат захисника. Якщо його запровадять, згідно з новим проєктом закону про мобілізацію, то це може стати аналогом «сертифікату про вакцинацію» під час ковіда.

Всі ми пам’ятаємо, що без сертифіката не можна було потрапити до торгових центрів, міського транспорту, отримати медичні послуги та багато іншого. І тут виникає ще одне питання, до чого ж це призведе на практиці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Новим законом пропонують скоротити вік, тих хто підлягає мобілізації, спростити процедуру вручення повісток, у тому числі та електронною поштою, і введення санкцій для ухилянтів.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Не пустять у транспорт, ТРЦ та навіть поліклініки: що таке електронний сертифікат захисника