facebook

“Такого морозу в Україні ще не бачили, шалений снігопад накриє цю область завтра”: холод -20 градусів і дощ наближаються

В Україну суне сильне похолодання. Зокрема, на Тернопільщину насувається негода: значне похолодання, сніг, ожеледь та сильний вітер.

“Увімкніть ближнє світло фар, неухильно дотримуйтесь швидкісного режиму, відмовтесь від ризикованих маневрувань.

Пішоходи

Одягайтеся тепліше та стежте за прогнозом погоди, аби уникнути переохолодження та обмороження. Якщо ви довго перебуваєте на вулиці, обов’язково кожні пів години — годину заходьте в тепле приміщення.

Дорожні служби та екіпажі патрульної поліції здійснюють контроль за дорожньою обстановкою на дорогах міста та автошляхах, аби дорожнє покриття було придатним для безпечного руху.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Під час екстремальних погодних умов вводитиметься обмеження або заборона руху на державних дорогах. Нагадуємо вам місця відстою та стоянки у Тернопільській області”,- про це попередили представники патрульної поліції Тернопільщини.

Як інформує “ТСН”, в Україні у неділю, 7 січня, переважатиме хмарна погода. У південній частині вночі без опадів, вдень – дощ. Температура вночі 2-7° тепла, вдень 5-10°. Про це повідомляє “Укргідрометцентр”.

У Криму в неділю до 16° тепла, вітер східний, південно-східний, 7-12 м/с.

У Волинській та Рівненській областях місцями невеликий сніг. Температура протягом доби 7-12° морозу. У Чернігівській та Сумській областях місцями – 15-20° морозу.

На решті території складні погодні умови – дощ та мокрий сніг, ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовина.

Вдень у більшості центральних та Донецькій областях значні опади. Температура вночі та вдень від 1° тепла до 4° морозу.

Вітер північно-східний, 7-12 м/с, в більшості західних, центральних та східних областей пориви 15-20 м/с. На дорогах, крім півдня, ожеледиця.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Такого морозу в Україні ще не бачили, шалений снігопад накриє цю область завтра”: холод -20 градусів і дощ наближаються