facebook

Нещодавно стала свідком дуже сміливого вчинку на пішохідному переході

У наш час автомобілів стало з’являтися дуже багато. Постійні затори у великих містах стали вже нормою. Кількість аварій і дорожньо-транспортних пригод також збільшилася. Під колесами автомобілів гинуть тисячі людей на рік.

Так, звичайно, часто винні самі постраждалі. Вони, недбало ставлячись до правил дорожнього руху, переходять на червоне світло або в недозволеному місці. Але все частіше винуватцями стають саме водії. Алкоголь, незнання правил дорожнього руху, а іноді нахабство і хамство на дорогах призводять до трагедій.

Деякі водії, вважаючи себе головними, порушують правила, стаючи мимовільними вбивцями пішоходів. На щастя, в цій історії все закінчилося дуже добре. Однак слід пам’ятати, що хепі-енди на дорогах нашої країни трапляються все рідше і рідше.

Молода мама з коляскою переходила по пішохідному переходу. Всі три ряди автомобілів стояли і чекали, коли їм загориться зелене світло. Раптом по крайньому правому ряду, не звертаючи уваги ні на червоне світло, ні на жінку з дитиною, на всій швидкості «летить» черговий «герой вітчизняних доріг». До трагедії залишалося пару метрів, пару миттєвостей.

У цей момент водій на сріблястій “Тойоті”, який стояв в середньому ряду, вивертає кермо вправо і перегороджує своєю машиною «літунів» дорогу. Як не дивно, але лихач встиг загальмувати і уникнув зіткнення з «Тойотою».

Решта водіїв схвально і в знак поваги до власника «Тойоти» почали сигналити і піднімати великий палець вгору. Ця людина, ризикуючи власним життям, врятував інших людей. Честь і хвала йому.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Нещодавно стала свідком дуже сміливого вчинку на пішохідному переході