facebook

Трагедія з путіним стане щастям для всіх: мольфар передрік довгоочікуваний кінець війни в Україні

 

Всі подробиці

Мольфар передбачив кінець війни
Карпатський мольфар передбачив загибель путіна після чого станеться переворот на росії. Вже після перевороту воювати з Україною буде нікому, вважає він. Про це пише видання Апостроф.

Зокрема відомий мольфар з Карпат Василь Гундяк каже, що війна має закінчитися, коли путін трагічно загине. Потім уточняє чи він, чи та особа, яка замість нього, маючи на увазі двійника. тільки в цьому випадку війна закінчиться, вважає Василь.

Також мольфар Василь вважає, що рф вже почалася розпадатися. І Україна може перемогти рф у 2024 році, але лише у випадку капітуляції росії або за умови, що рф розпадеться.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Проте у відео розкривається секрет передбачення мольфара про розпад рф. Виявляється, що у нього багато родичів живе в росії, які і розповідають, які зараз настрої в країні-агресорці. Ось звідки він знає, що в 2024 році на росії має щось статися й можливо держава розпадеться.

Варто зазначити, що наразі було багато передбачень стосовно війни, але багато з них не збулися. тому варто обережно ставитись до інформації, які надають мольфари, тарологи та віщуни.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Трагедія з путіним стане щастям для всіх: мольфар передрік довгоочікуваний кінець війни в Україні