facebook

Перекручений долар ніяк не заспокоється: банки і обмінки знову змінили курс валю

Валюта не стабільна!

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 17 січня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 37,9247 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 41,2848 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Офіційний курс долара знову виріс в ціні. А от євро трохи послабив свої позиції. На думку експертів, це звичайні коливання, на які впливають традиціні фактори: сезонність, період сплати державних платежів, відносини учасників ринку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому, Національний банк України продовжує залишатися головним гравцем на українському міжбанківському валютному ринку, своїми продажами валюти регулятор контролює курс гривні щодо долара США.

Станов на вчора, завдяки активним розпродажам регулятора котирування мають тенденцію до невеликого зниження. А сьогоднішній день тільки розпочався, тож результати роботи ринка можуть бути зовсім іншими вже до вечора.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Перекручений долар ніяк не заспокоється: банки і обмінки знову змінили курс валю