facebook

Тисячі гривень в одні руки: у Кабміні нагадали — людям треба оформити зимові виплати

Детальна інформація

Нещодавно розпочався спільний проект Міністерства соціальної політики та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). В рамках цього проекту малозабезпечені сім’ї з дітьми, що проживають у певних районах Дніпропетровської, Запорізької та Харківської областей, визначених програмними документами ЮНІСЕФ, отримують додаткову фінансову підтримку протягом осінньо-зимового періоду.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства соціальної політики.

Право на отримання цієї допомоги мають малозабезпечені сім’ї з дітьми, у складі яких є дитина з інвалідністю до 18 років, або які є багатодітними малозабезпеченими сім’ями з дітьми до 18 років і не отримують інших фінансових допомог від міжнародних організацій.

Грошова допомога, яка надається за рахунок коштів ЮНІСЕФ, складає 3 600 гривень на місяць на кожного отримувача державної соціальної допомоги, а також додатково 6 660 гривень на кожну дитину протягом трьох місяців.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Міністерство соціальної політики узгоджує свої зусилля з міжнародними партнерами для ефективної реалізації виплат. За даними реєстрів, громадяни, які найбільше потребують фінансової підтримки, визначаються, а гуманітарні партнери направляють кошти на допомогу цим сім’ям.

Наразі більше 4 755 родин вже отримали цю допомогу на суму 316 мільйонів гривень, при тому, що запланований обсяг проєкту становить 333 мільйони гривень. Орієнтовно проєкт охопить близько 5 тисяч родин, дозволяючи забезпечити фінансову допомогу тим, хто її дійсно потребує, не збільшуючи навантаження на державний бюджет.

Висловлюємо щиру вдячність міжнародним партнерам, які забезпечують фінансування соціальних витрат. У минулому році гуманітарні агентства ООН надали понад 1,9 мільярда доларів США у вигляді грошових трансфертів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Тисячі гривень в одні руки: у Кабміні нагадали — людям треба оформити зимові виплати