facebook

Запам’ятайте всі ці дати – буде погано: у лютому на Землю обрушаться потужні магнітні бурі

Подробиці

Коли у лютому прогнозуються сильні магнітні бурі
Землю знову накриють сильні магнітні бурі, тому людям чутливим до магнітних збурень і коливань – потрібно знати дати, щоб бути готовими і максимум поберегти. Так от, коли чекати магнітні бурі у лютому 2024 року, як саме вони можуть змінювати наше самопочуття та як з ними впоратися, розповість інформаційний портал “Стіна”.

Отже, деякі люди звикли сприймати це явище досить несерйозно, ті, хто відчув на собі його вплив і знають про наукові підтвердження цього, починають заздалегідь готуватися до магнітних бур.

Незважаючи на те, що в лютому магнітні бурі з’являтимуться не так вже й часто, але вплив вони матимуть потужний.

Якщо ти часто помічаєш, як твоє самопочуття погіршується зі зміною погоди, тобі слід уважно ставитись до таких явищ та простежити, чи не впливають ще й магнітні бурі на тебе. Якщо це так, тоді можна почати готуватися трохи раніше, щоб мінімізувати цей негативний вплив.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чому це важливо? У період магнітних бур деякі люди можуть відчувати сильний головний біль або навіть мігрені. Також можна спостерігати зменшення концентрації, проблеми зі сном, загальну слабкість, сонливість, запаморочення чи тривожність чи дратівливість.

Як саме впливатимуть магнітні бурі на ту чи іншу людину і чи зможуть вони взагалі змінити її стан, залежить лише від індивідуальних особливостей особистості.

Але в будь-якому випадку, навіть якщо ти скептично ставишся до цього явища, це просто може стати гарним нагадуванням трохи більше приділити увагу своєму здоров’ю та самопочуттю, подбати про себе та зробити щось приємне для загального стану. Таке перезавантаження точно нікому не завадить у тривожний час.

Наприклад, у дні магнітних бур ти можеш спробувати лягти раніше спати, десь до 23 години. Також подбати про своє харчування та зменшити кількість смаженої та жирної їжі, солоного, солодкого та алкоголю. Натомість можна намагатися пити більше води та вийти на довгу прогулянку на свіжому повітрі.

У лютому українці можуть очікувати на магнітні бурі з потужною інтенсивністю:

4 лютого – сильна магнітна буря;
5 лютого – сильна магнітна буря;
16 лютого – сильна магнітна буря;
23 лютого – сильна магнітна буря;
24 лютого – сильна магнітна буря.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Запам’ятайте всі ці дати – буде погано: у лютому на Землю обрушаться потужні магнітні бурі