facebook

Медики перерахували смертельно небезпечні симптоми COVID-19

Медики перерахували смертельно небезпечні симптоми COVID-19


Є такі симптоми коронавірусу, при появі яких потрібно негайно звертатися за медичною допомогою. Особливо повинні насторожити ознаки, що свідчать про нестачу кисню в організмі людини.

Лікар алерголог-імунолог Володимир Болібок перерахував найнебезпечніші симптоми, які вказують на тяжкий розвиток коронавірусу в організмі.
Поки всі новини світу зосереджені на важливості вакцинації, медики нагадують, що вакцинована людина, хоч і захищена від тяжкого перебігу хвороби, але має дотримуватися всіх карантинних правил. Не менш важливим є вчасно реагувати на всі тривожні симптоми.

Медик зазначив: на важку форму розвитку COVID-19 можуть вказувати посинення краєчок губ, синьова носогубного трикутника та зростання частоти дихання у спокої. Такі ознаки сигналять про нестачу кисню в людини. А це серйозна небезпека для здоров’я та життя пацієнта.
Також варто звернути увагу на зростання частоти дихання. Якщо людина в стані спокою дихає, ніби вона бігала або піднімалася сходами, варто негайно звернутися за допомогою. Такий стан може бути ознакою розвитку дихальної недостатності.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Медики перерахували смертельно небезпечні симптоми COVID-19