facebook

Іспити на права по-новому: у Сервісцентрах МВС з’явилися спецавто, у чому унікальність

Подробиці

Людям з інвалідністю стало простіше скласти практичні іспити на отримання прав
У Сервісних центрах МВС стало можливим навчання та складання іспитів для людей з інвалідністю. Тепер скласти практичний іспит у Сервісних центрах МВС можна на спеціально обладнаних автомобілях.

П’ять таких легкових автомобілів уже доставлено до регіонів, у яких діє проект “Автошколи для осіб з інвалідністю”. Це Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Кам’янець-Подільський.

Спеціальні автомобілі обладнані додатковими педалями, важелями для ручного керування, які встановлюють залежно від потреб людини. Також є джойстик для зручного керування всією електронікою.

“Робимо послуги Сервісних центрів МВС ще більш зручними та доступними для людей з інвалідністю, зокрема Героїв, які отримали поранення на передовій”, – йдеться у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, у Головному сервісному центрі МВС попередили про наслідки купівлі підробленого посвідчення водія в Мережі та попередили про наслідки.

Українцям нагадали, що за незаконне отримання документів водія передбачена відповідальність за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України. Покарання – штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 гривень) або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Іспити на права по-новому: у Сервісцентрах МВС з’явилися спецавто, у чому унікальність