facebook

“Криваві ріки на осінньому пляжі”: розшукують нелюдів, що вчинили розправу над невинною касиркою (ВІДЕО, 18+)

Правоохоронці просять громадян допомогти встановити місцеперебування зловмисників.

Жахливий злочин стався прямо на березі відомо річки. Злодіяння приголомшило всю Україну. Чоловік, який застав наслідки трагедії, ледь не зомлів.

Правоохоронці закликають українців долучитися до пошуків страшних злочинів, які по-звірячому розправилися із 37-річною касиркою.

Нещасна лежала у туристичному наметі, поруч розкидані її особисті речі.

Перехожі виявили на вулиці потерпілу з травмою голови та без ознак життя. За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Правоохоронці просять громадян допомогти встановити місцеперебування зловмисників.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ми встановили особу потерпілої, це – 37-річна уродженка Чернігівщини, яка приїжджала до столиці на підробіток. Жінка мешкала у наметі поблизу водойми, де перехожий і виявив її з травмою голови та без ознак життя. За показами свідків, ми склали фоторобот одного із чоловіків, який може бути причетний до цього злочину: на вигляд йому 60-65 років, зріст приблизно 175-180 см, худорлявої статури (зображений на фото), смуглявий, очі світлого кольору, має сиве волосся та сиву бороду, з явних особливих прикмет – на верхній щелепі має тільки декілька кутніх зубів. Орієнтування щодо іншого зловмисника: вік 25-35 років, зріст приблизно 175-180 см, спортивної статури, коротка зачіска, волосся темного кольору, обличчя кругле”, – розповів Худяков.

Слідчий Оболонського управління поліції відомості про подію вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Поліція Києва звертається до громадян, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе у розкритті злочину, зателефонувати за номерами: (096) 000-70-25, (044) 418-30-22 або на спецлінію 102. Анонімність та конфіденційність гарантується.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Криваві ріки на осінньому пляжі”: розшукують нелюдів, що вчинили розправу над невинною касиркою (ВІДЕО, 18+)