facebook

Колишній лідер партії “Голос” Святослав Вакарчук прокоментував свою роботу в Верховні Раді

Колишній лідер партії “Голос” та фронтмен групи “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук прокоментував свою роботу в Верховні Раді

Так, в коментарі журналісту, який зустрів Вакарчука у столичній кав’ярні, колишній нардеп заявив, що припинив роботу в Раді, коли його політсила позбавила його місця у списку.

Я перестав бути народним депутатом в день, коли з’їзд мене позбавив місця в списку відповідно до Конституції“, – відповів Вакарчук на запитання з приводу його депутатського мандата.

Як відомо, юрист і колишній глава Адміністрації президента часів Януковича Андрій Портнов заявив, що Вакарчук досі офіційно числиться нардепом і його прізвище значиться в усіх результатах голосувань на сайті Верховної Ради.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після цього журналісти зустріли Вакарчука, який пив каву в центрі Києва, разом з колишнім главою Нацради телебачення і радіомовлення Юрієм Артеменком.

“Юрій обурився, що ми задаємо питання Вакарчуку під час кавування, але Святослав захотів сам відповісти на наше запитання, заявивши, що більше не депутат і ретирувався”, – йдеться в повідомленні.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Колишній лідер партії “Голос” Святослав Вакарчук прокоментував свою роботу в Верховні Раді