facebook

“Тероризували нас, потім все перекручували”: вдова загиблого нардепа продовжує судитися з відомим телеканалом (ВІДЕО)

Вдова Олега Барни Ольга стала правонаступницею в незавершеному суді загиблого чоловіка. Йдеться про справу колишнього нардепа з Тернопільщини проти телеканалу “1+1”.

Ольга Барна розповіла Суспільному, що в ефірі каналу кілька разів подавали неправдиву інформацію про її чоловіка.

“І програма “Гроші”, і тоді, коли знімали сюжет в нас вдома, коли три дні журналіст у нас під будинком тероризував всіх, знімав відеосюжети і перекручував їх та видав у такому світлі, якому йому це здавалося”, — говорить Ольга Барна.

У 2019 році нардеп подав до суду на телеканал, вимагаючи спростування. Олег Барна загинув 17 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання.

31 січня цього року Подільський районний суд Києва визнав Ольгу Барну правонаступницею у цьому процесі. Жінка розповіла, що відстоюватиме в суді честь, гідність та ділову репутацію чоловіка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ми з адвокатом подали цю заяву, заява була прийнята до розгляду. Вчора було це судове засідання, на судове засідання представники телеканалу не з’явилися. Вони були повідомлені і отримали його, це є в матеріалах справи. Повідомлення відправлялись за відповідною процедурою. Адвокат Дубинського, а він фігурує в цій справі, написав документ до суду, щоб розгляд був без його участі. Вони проігнорували судове засідання”.

Ольга Барна. Фото: Суспільне Тернопіль

Ольга Барна каже, на березень суддя призначив нове засідання.

“Медіахолдинг на це рішення має право з судової практики подати апеляцію. Цю апеляцію можна подати у період 10-15 днів. Якщо буде подана апеляція, тоді буде засідання апеляційного суду, а вже тоді апеляційний суд буде вирішувати, чи продовжувати суд. Якщо апеляція не буде подана, то в районі від 6 до 12 березня буде призначено наступне засідання”.

Речі та одяг Олега Барни. Фото: Суспільне Тернопіль

Кореспонденти Суспільного відправили листа на електронну адресу телеканалу “1+1” з проханням прокоментувати ситуацію. Журналісти очікують на відповідь.

17 квітня 2023 року Олег Барна посмертно виграв суд проти журналіста “1+1” Ігоря Колтунова. Позов стосувався образи честі, гідності та ділової репутації нардепа в особистих соцмережах журналіста.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Тероризували нас, потім все перекручували”: вдова загиблого нардепа продовжує судитися з відомим телеканалом (ВІДЕО)