facebook

Штормове попередження: збожеволіє сильний вітер, піде мокрий сніг, якою буде погода в україні 3 лютого

У столиці – І рівень небезпеки.

У суботу, 3 лютого, в Україні буде мокрий сніг та дощ, а також сильний вітер – до 15-20 м/с. Синоптики попередили про небезпечні метеорологічні явища на Київщині.

Про це повідомили в “Укргідрометцентрі”.

Вночі у західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях, а вдень в Україні будуть мокрий сніг та дощ. Крім того, синоптики попереджають про сильні пориви вітру у більшості регіонів – 15-20 м/с.

На більшості території країни вночі стовпчики термометрів покажуть від 2° тепла до 3° морозу. Вдень в Україні синоптики прогнозують +3-8°, а на Лівобережжі – 0-5° тепла.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В Карпатах у п’ятницю буде сніг та дощ, а на дорогах – ожеледиця. Вночі температура повітря становитиме 3-8° морозу, а вдень – від -3° до +2°.

Погода в Києві
На Київщині 3 лютого буде хмарно. Синоптики прогнозують мокрий сніг з переходом в дощ. Вдень пориви вітру будуть сягати 15-20 м/с.

“3 лютого вдень пориви вітру 15-20 м/с. I рівень небезпеки, жовтий. Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць”, – йдеться у попередженні синоптиків.

В Київській області температура повітря вночі буде від 2° морозу до 3° тепла, а вдень – 3-8° тепла. В Києві стовпчики термометрів вночі покажуть близько 0°, а вдень – 4-6° тепла.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Штормове попередження: збожеволіє сильний вітер, піде мокрий сніг, якою буде погода в україні 3 лютого