facebook

В повітрі +16, але вітер все зіпсує: синоптик Діденко попередила про незвичну лютневу погоду

Наче весна!

За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 7 лютого, прогнозується дуже тепла погода. Настільки тепла, що аж не звично для лютого.

В повітрі впродовж дня зафіксуються переважні показники на рівні +6 – +12 градусів. А на півдні та південному заході варто очікувати навіть +10 – +16 градусів.

Атмосферний фронт промчиться західними та північними областями. Тому жителям та гостям відповідних регіонів необхідно очікувати на дощ, який до вечора зміниться мокрим снігом. Також найближчої ночі на сході є ймовірність незначних опадів.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вітер особливо не зміниться. Він буде південно – західного та західного напрямків, зі швидкістю 7 – 12 метрів за секунду, а місцями навіть з штормовими поривами до 15 – 20.

У Києві завтра, 7 лютого, також тепло. Стовпчики термометрів стрибнуть аж до +7 – +9 тепла. Але таку зимову благодать зіпсує хмарність, вітер і невеликий дощ.

Вже з 8 – 9 лютого в Україну прийде похолодання. А вже 10 – 14 – запахне справжньою весною. І в таких гойдалках абсолютно реально «догойдатися» до реальної весни.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В повітрі +16, але вітер все зіпсує: синоптик Діденко попередила про незвичну лютневу погоду