facebook

4-річний хлопчик мало не помер через популярний напій: у його складі знайшли “щось”

Батьки довго шукали причину передсмертного стану свого сина та знайшли її

Чотирирічний Албі Пегг мало не помер через вживання популярного дитячого напою. У хлопчика раптово почалися галюцинації, а його злякані батьки спочатку навіть не розуміли, що відбувається з їхнім сином.

Про цей жахливий випадок повідомляє британське видання The Sun. Як розповіла мати дитини, все почалося у 2023 році, коли її син випив солодкий “слаш” із полуничним смаком – прохолодний напій із подрібненим льодом.

Його часто продають у кінотеатрах, фуд-кортах торгових центрів. Цей солодкий червоний напій зі штучними барвниками та підсилювачами смаку особливо люблять діти.

Спочатку після вживання слаша поведінка хлопчика не змінилася. Але незабаром у нього почалися страшні галюцинації, від яких він не міг заспокоїтися. Дитина виглядала страшно втомленою, почала дряпати своє обличчя і раптово знепритомніла.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Перелякані батьки терміново відвезли сина до лікарні, що врятувало йому життя. Лікарі сказали, що якби вони не звернулися по допомогу вчасно, хлопчик міг би дуже швидко вмерти. Аналізи крові виявили у дитини небезпечно низький рівень цукру та уповільнене серцебиття. Проте медикам вдалося стабілізувати стан хлопчика та врятувати його.

До цього він перебував у реанімації, бо майже не дихав. Лікарі намагалися привести малюка до тями, але дитина зовсім не реагувала. Через кілька місяців після жахливої ​​події батькам вдалося з’ясувати її причину. Виявилося, син так важко захворів через реакцію на гліцерин, який додають у слеші для надання їм характерної в’язкої консистенції, що так подобається дітям.

Тепер мати хлопчика виступає за повну заборону продажу таких напоїв дітям до 10 років.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

4-річний хлопчик мало не помер через популярний напій: у його складі знайшли “щось”