facebook

“Лютий холод витіснить тепло з України завтра, несамовитий снігопад пре в ці області”: де буде мороз у -20 градусів і дощ

Експерти попереджають про те, що в кількох регіонах почалися морози, які невдовзі поширяться по всій території. Раніше у лютому на півдні України фіксували температуру до -23 градусів морозу. Тепер фахівці пояснили, до чого українцям готуватися цієї зими.

Як інформує “НВ”, завтра останній день робочого тижня подарує нам погоду з мінливою хмарністю та сонячними проясненнями, а також можливість перепочити від опадів. Їх в цей день не буде по всій країні. Найнижча нічна температура в п’ятницю -6 градусів, найвища денна +10 градусів.

Яка погода в Україні буде в п’ятницю, 16 лютого

В Західних областях хмарно з проясненнями, без опадів. Середня нічна температура повітря -1−4 градуси, денна +6+8 градусів.

В Північних областях хмарно з проясненнями, без опадів. Нічна температура повітря −1−3 градуси, денна +2+5 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В Центральних областях хмарно з проясненнями, без опадів. Нічна температура повітря -1−3 градуси, денна +3+5 градусів.

В Південних областях хмарно з проясненнями, без опадів. Нічна температура повітря -1+1 градус, денна +3+5 градусів.

В Східних областях хмарно з проясненнями, без опадів. Нічна температура повітря −1−4 градуси, денна -1+4 градуси.

В Криму хмарно з проясненнями, без опадів. Нічна температура повітря 0…-2 градуси, денна +3+5 градусів.

Як інформує “УП”, у найближчі дні в Україні очікується тепла погода, переважно без опадів, лише на заході і сході подекуди невеликі дощі і мокрий сніг.

У неділю у Києві вночі +1°…-1°, невеликий дощ та мокрий сніг, вдень +2°…+4°, невеликий дощ, вітер північно-східний, 5-10 м/с.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Лютий холод витіснить тепло з України завтра, несамовитий снігопад пре в ці області”: де буде мороз у -20 градусів і дощ