facebook

Не давайте гроші в борг 16 лютого і викиньте тарілки: найсуворіші заборони

Святим мученикам, які віддали свої життя за віру в Господа, цього дня моляться за всі потреби, що турбують людину

У православному церковному календарі це день вшанування пам’яті праведної Маріамни.

Інші назви свята: “Зимобор”, “Марем’яна праведна”, “Ярило”, “Ярило з вилами”.

Раніше цей день вважався дуже важким у році, бо саме цього дня Юда поклав руки на руки. Самогубство – один із найважчих гріхів, відмолити гріх людей, які наклали на себе руки тільки в тому випадку, якщо це сталося через душевну хворобу. Тому в цей день читають спеціальні змови, щоби не було самогубців.

Вагітній жінці сьогодні потрібно стати на пагорб і подивитися на перше весняне сонце, тоді її дитина народиться здоровою та міцною. Будь-яка жінка може сьогодні набрати снігу, їм потрібно опівдні обтерти руки. Тоді вони будуть ніжними та чистими. До речі, сніг та тала вода, зібрані сьогодні, вважаються цілющими. Цією водою можна обмивати обличчя, тоді зір стане кращим, а зморшок буде менше.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо ви хочете, щоб стосунки з коханим налагодилися, сьогодні необхідно трохи погосподарювати у його домі. Тоді все одразу стане краще.

Ще сьогодні слід розпочати справу, від якої чекаєте на прибуток. А якщо сьогодні почати накопичувати гроші, тільки на щось конкретне, тоді те, на що ви збиратиметься.

Що ще потрібно зробити 16 лютого? Сьогодні можна розпочати ревізію будинку, викинути старі речі з дому, а з голови – дурні думки. Тільки тоді на їхнє місце прийде щось нове, добре і цікавіше. Це ще один шанс, як почати жити повністю заново, так і просто по-новому подивитися на життя. Ви можете попрацювати над своїми стосунками з людьми, вигадати собі нове хобі або просто викинути надколоті тарілки та купити нові.

Що не можна робити 16 лютого
Серед заборон, що сьогодні не можна робити – це насамперед лаятися, інакше довго не зможете помиритись. За народними прикметами цього дня не варто позичати гроші, шити та в’язати.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Не давайте гроші в борг 16 лютого і викиньте тарілки: найсуворіші заборони