facebook

“Дибіляка і скотиняка”: резонансне приниження вчителькою учня, який висвітлив на загал ґандж з харчуванням у школі

Вчителька принижувала учня на очах в інших школярів та обзивала його словами “дибіляка та скотиняка”. Так педагогиня відреагувала на те, що хлопець виклав у мережу відео зі шкільної їдальні, де у піці знайшов довгу нитку. Інцидент стався в сусідньому з Тернополем обласному центрі, у ліцеї №18 у Рівному.

Про інцидент повідомляє Оглядач з посиланням на РадіоТрек. Як виявилося пізніше, нитка в їжі опинилась через те, що кухарка спекла піцу та накрила її рушником. Стосовно відео, де вчителька принижує школярів, в ситуацію втрутився керівник міського управління Андрій Мазур, який назвав дії працівниці неприпустимими й її буде притягнуто до відповідальності.

“Ти дибіляка непотрібний, ти скотиняка. Що тепер робити? Нащо скинув? Він скинув не в телеграмі, він скинув в Рівне. Нащо ти скинув! То бляха-муха, скинь як мати з батьком сваряться і всім в телеграм”, – відреагувала вчителька.

На скандал також відреагувало представництво Уповноваженого Верховної ради з прав людини у Рівненській області. Відомство направило відповідний лист до Управління освіти, аби отримати пояснення щодо цієї ситуації.

За словами представника Уповноваженого в області Олександра Корнійчука, така поведінка порушує права школяра на гідне ставлення, що закріплено статтею 19 Конвенції ООН про права дитини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Стало відомо, що це вчителька польської мови та класна керівниця хлопця, який виклав відео. Педагогиня не вперше веде себе таким чином. Зокрема, Telegram-канал “Рівне 1283” отримав ще відео від школярів, як ця ж працівниця закладу освіти дає ляпаса учню.

В школі перебуває комісія разом з керівником міського управління Мазуром, аби розібратися в усіх подробицях інциденту.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Дибіляка і скотиняка”: резонансне приниження вчителькою учня, який висвітлив на загал ґандж з харчуванням у школі