facebook

Мороз, тепло та дощі: погода у понеділок здивує різноманітністю – прогноз по областях

Прогноз погоди

У понеділок, 26 лютого, на заході, на півночі та в Вінницькій області може випасти невеликий дощ, тоді як на інших територіях очікується відсутність опадів, повідомляє Укргідрометцентр.

Вітер матиме напрямок південно-східний зі швидкістю 7-12 м/с, а в окремих східних та південно-східних областях можуть виникнути пориви вітру до 15-20 м/с.

Про це повідомляє сайт interfax – Україна.

Температурний режим вночі в східній частині України очікується від 0 до -5° морозу, вдень від 1 до 6° тепла; у західних областях температура вночі буде від 3 до 8° тепла, вдень 11-16°; на інших територіях країни вночі очікується від 0 до 5° тепла, вдень від 5 до 10°, а на південному заході Одеської області та в Криму температура може сягати до 14°.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Києві в понеділок очікується місцями невеликий дощ уночі, вдень опадів не передбачається. Вітер матиме напрямок південно-східний зі швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря вночі буде від 2 до 4° тепла, вдень від 6 до 8°.

Дані від Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського свідчать, що у Києві найвища температура вдень 26 лютого була зафіксована на рівні 17,3° у 1990 році, тоді як найнижча ночі досягла -21,6° у 1888 році.

Щодо вівторка, 27 лютого, в Україні очікується без опадів. Вітер матиме напрямок південно-східний і швидкість 5-10 м/с.

Температурний режим у східній частині країни покаже вночі від 1 до 6° морозу, вдень від 3 до 8° тепла; на інших територіях нічна температура близька до 0°, на Закарпатті та деяких західних областях вночі від 1 до 6° тепла, вдень від 6 до 11° тепла, у західних областях 10-15°, а на Закарпатті до 18°.

У Києві вівторок обіцяє без опадів. Вітер буде південно-східний і швидкість 5-10 м/с. Температура вночі коливатиметься від 0 до 2° тепла, вдень від 7 до 9°.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Мороз, тепло та дощі: погода у понеділок здивує різноманітністю – прогноз по областях