facebook

Мороз та ураганний вітер: у низці областей оголошено третій рівень небезпеки

Всі подробиці

Прогноз погоди в Україні на 26 лютого передбачає хмарну погоду з виявами сонячного світла. В більшості західних, північних та Вінницькій областях можливі місцями короткочасні дощі, тоді як на інших територіях опадів не очікується. Вітер буде дути переважно з південного сходу зі швидкістю 7-12 метрів на секунду, а в окремих районах східних та південно-східних областей можливі пориви вітру до 15-20 м/с.

Про це повідомляє Укргідрометцентр

Температурний режим вночі буде різним залежно від регіону: у східній частині очікується від 0 до -5° морозу, у західних областях – від 3 до 8° тепла, а на інших територіях – від 0 до 5° тепла. Вдень температура повітря також буде різною: від 1 до 6° тепла на сході, від 11 до 16° на заході, та від 5 до 10° в інших регіонах. У Криму та на півдні Одещини очікується до 14° тепла.

Щодо прогнозу погоди на 26 лютого по Київщині, очікується також хмарна погода з виявами сонячного світла та можливими короткочасними дощами в окремих районах. Вітер буде дути з південного сходу зі швидкістю 7-12 м/с. Температура вночі коливатиметься від 0 до 5° тепла, а вдень — від 5 до 10°. У Києві очікується вночі від 2 до 4° тепла, а вдень — від 6 до 8°.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Прогнозується значна небезпека сніголавин третього рівня на 25-26 лютого в гірських районах Закарпатської та Івано-Франківської областей через танення снігу. Це може спричинити спонтанне зійдання лавин навіть за невеликих додаткових навантажень, призводячи до утворення окремих середніх та великих лавин.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Мороз та ураганний вітер: у низці областей оголошено третій рівень небезпеки