facebook

Щe вдaрть сильний морoз: Укрaїну нaкриє aнтициклoн

“Я сказала вже про завтрашню денну температуру повітря, яка буде досить високою, проте ночі ще холодні і найближчої, наприклад, на сході очікується -2-5 градусів. Антициклон й надалі впливатиме на українську синоптичну ситуацію – 29-го лютого опадів не передбачається. Хіба хвостик атмосферного фронту зумовить невеликий дощ на Волині та Рівненщині”, – написала вона. Укргідрометцентр повідомив про погоду на сьогодні, 28 лютого. В Україні весна. Ще місцями трохи морозно, але в день показники абсолютно весняні. Крім того, цього відчуття додасть сонце. Його буде багато, і даний факт не може не радувати.

Важливо!!! На високогір’ї Івано-Франківської та Закарпатської областей очікується значна сніголавинна небезпека. Можливе сходження лавин. Оголошено штормове попередження. Прогулянки в горах заборонені.

Сьогодні, 28 лютого, в Україні невелика хмарність. Опадів не передбачається. Вітер південно-східного напрямку та зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду.

Температура повітря у східних областях вночі -1 – -6 градусів морозу, вдень +2 – +7 градусів тепла. В західних регіонах та Одеській області вночі від +4 тепла до – 1 морозу, а вдень стовпчики термометрів покажуть +12 – +17 градусів тепла. Решта території вночі матимуть від +1 тепла до -4 морозу, а вдень +5 – +10 тепла.

У Києві сьогодні, 28 лютого, хмарно, але незначно. Без опадів. Вітер південно – східного напрямку та зі швидкістю 5 -10 метрів за секунду. Температура повітря по області в нічний час доби мають показники -4 – +1 тепла. Вдень варто очікувати +5 – +10. У Столиці вночі близько нуля. Вдень варто очікувати +7 – +19 градусів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Щe вдaрть сильний морoз: Укрaїну нaкриє aнтициклoн