facebook

Долар продовжує кошмарити всіх: банки і обмінки знову змінили курс

Долар не зупиняється!

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 28 лютого, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 38,4249 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 41,7179 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

На сьогоднішній курс дуже один з вирішальних впливів має завершення місяця та початок нового звітного періоду. У цей період експортери охоче продають валюту, щоб закривати свої розрахунки в гривні. Одночасно знижується попит на ВКВ із боку імпортерів, яким теж необхідно «закривати» місяць та розраховуватися з українськими контрагентами. Щоправда, при цьому вони і свої зовнішні операції також намагаються закрити максимально на звітну дату, що збільшує в окремі дні статистику торгів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Офіційний курс сьогоднішнього дня може досягти 38,90 гривень. Це суттєвий скачок. А от більшість обмінників продовжать працювати зі спредом у межах 20 − 30 копійок за доларом та 20 − 35 копійок за євро. У регіонах із низькою конкуренцією частина мереж обмінників розширять спред до 50 − 70 копійок на доларі та до 1 гривні за євровалютою.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Долар продовжує кошмарити всіх: банки і обмінки знову змінили курс