facebook

Долар рухнув з тріском: банки і обмінки різко змінили курс валют

Що впливає на курс?

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 29 лютого, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 38,2077 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 41,2968 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Ринок валют продовжує гойдати. В умовах нестабільності багато компаній намагаються або максимально вивести валюту, або залишити її за кордоном. Для боротьби з цими схемами Національний банк України посилив контроль за поверненням валютного виторгу, а також звузив можливості «ховати» валюту компаніям, у яких вона була тут на рахунках. Такі дії мають суттєвий вплив на стабільність гривні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, ситуація на українсько-польському кордоні кожного дня ускладнюється. На шести пунктах пропуску на кордоні з Польщею триває блокада: польські фермери пропускають одну – дві вантажівки за годину в обох напрямках, зростає навантаження на пропускні пункти з іншими країнами. Ця ситуація не омине валютнмй ринок, зіграючи точно не в користь гривні.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Долар рухнув з тріском: банки і обмінки різко змінили курс валют