facebook

На небі з’явиться знак: старець Іриней про долю України та покарання Росії

За його словами, все зміниться на краще

Старець Іриней у своєму пророцтві побачив, що зима 2024-2025 року буде символом початку епохи відновлення та зцілення. У цей час Україна стане прикладом незламності духу та єдності для всього світу.

Про це йдеться на каналі Український Молитовник.

За його словами, взимку з’явиться знак на небі – символ мужності та відваги, що дарує нову силу в серця воїнів. Під цим знаком війська знайдуть незламну волю та стратегічну мудрість, що допоможе їм відвоювати ключові території.

Навесні відкриються таємні шляхи, які допоможуть здійснити рішучі наступи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Влітку настане час великих битв, де сміливість та винахідливість українських воїнів стане вирішальною, вони будуть боротися не тільки зі зброєю.

Осінь: ворог, який колись здавався непереможним, виявиться вразливим, його власні помилки та недооцінка сили українського духу стануть причиною його падіння.

Боже покарання виявиться у втраті довіри та поваги серед своїх же людей та союзників, принісши поразки не тільки на полі бою, але й в серцях свого народу.

У заключних місяцях 2024 року, як стверджує старець, світ побачить нове обличчя України після тривалих випробувань війною. Україна встане, немов воскреснувши, відроджена та міцніша, ніж коли-небудь.

Пророцтво старця Іринея закінчується обіцянкою, що серця українців будуть сповнені гордості за свою країну, а їхні діти будуть жити в світі, де мир свобода та незалежність не є лише мріями, а реальністю.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На небі з’явиться знак: старець Іриней про долю України та покарання Росії