facebook

Кінець війни в Україні: відома мольфарка розповіла, скільки ще мучитися людям

Новий прогноз

Карпатська мольфарка назвала умову завершення війни в Україні
Вже третій рік триває протистояння України проти російської військової агресії. Карпатська мольфарка Соломія Цвітання розповіла, коли й за яких умов може закінчитися війна в Україні, повідомляє Апостроф.

Зазначається, що це може статися за серйозної підтримки країн-союзників. Цього року мольфарка вважає, що попри погрози та виклики, Україна продемонструє світові силу свого духу та незламність волі.

Стверджується, що війна, яка була випробуванням для кожного українця, наближається до свого логічного завершення.

Мольфарка впевнена, що сценарій, який розгортатиметься на полі бою та дипломатичних переговорів, покаже, що з Україною правда і Бог.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Програш росії у війні не лише стане відновленням справедливості, а і яскравим прикладом покарання Божого за несправедливість та зло.

 

При цьому українців провісниця попереджає, що наступні місяці можуть принести нові випробування. Але вони загартують наш дух і приведуть до Перемоги.

Цвітанія обіцяє, що українці побачать, як ключові рішення нашого командування призведуть до значних здобутків на фронті та на дипломатичній арені.

За її словами, мають відбутися події, які не лише змінять хід війни на користь нашої країни, а й покажуть світові, що Україна – та сила, з якою варто зважати.

При цьому вона зазначила, що міжнародна підтримка відіграє ключову роль у нашій боротьбі. За прогнозом, лідери інших країн збільшать допомогу Україні, що стане вирішальним чинником у поверненні окупованих територій та встановленні миру на нашій землі.

Відбудеться насамперед посилення обороноздатності ЗСУ шляхом модернізації військ та розвитку оборонної промисловості є невіддільною частиною шляху до миру.

Мольфарка додала, що виробництво власної військової техніки та зброї забезпечить стратегічну незалежність, а також готовність відповідати на будь-які зовнішні загрози.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кінець війни в Україні: відома мольфарка розповіла, скільки ще мучитися людям