facebook

Туман, дощ, мороз, вітер та сніг: синоптики попередили яким регіонам сьогодні не пощастить з погодою

В Україні суттєво похолодає!

Укргідрометцентр повідомив про погоду на сьогодні, 6 березня. Холодно: нічні морози та зовсім не високі денні «плюси».

Важливо!!! Спостерігається підвищення рівня води в річках України. Можливі паводки та затоплення. Зберігайте високий рівень обережності.

Сьогодні, 6 березня, в Україні хмарно з проясненням. Істотних опадів не передбачається. Лише на Закарпатті, Прикарпатті, Хмельниччині та Вінниччині вранці та вдень дощ та мокрий сніг.

А в Карпатах та на Прикарпатті ще й туманом встелиться земля. Видимість погіршиться. Варто зберігати високий рівень обережності.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вітер північно- східного напрямку та зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду.

Температура повітря в нічний час доби зафіксувалася на рівні -3 – +2, а вдень стовпчики термометрів покажуть +1 – +6 тепла. На Закарпатті та у південній частині країни нічні показники 0 – +5, а денні +7 – +12 градусів.

У Києві сьогодні, 6 березня, хмарна погода з проясненням. Істотних опадів не прогнозується. Вітер північно – східного напрямку та зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду. Температура повітря в нічний час доби -3 – +2, а вдень повітря прогріється до +1 – +6 градусів. У Столиці показники трохи інші: нічні близько нуля, а денні – +2 – +4.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Туман, дощ, мороз, вітер та сніг: синоптики попередили яким регіонам сьогодні не пощастить з погодою