facebook

Кінець війни в Україні: вже скоро все різко зміниться — події підуть дуже швидко

Скільки ще йтиме війна?

Карпатський мольфар Орест передбачив, чим закінчиться війна в Україні
Вже третій рік триває повномасштабна російська військова агресія і здається, ніби їй немає кінця та краю, адже все почалося ще 2014 року. Карпатський мольфар Орест передбачив, чим закінчиться війна і чи довго ще будуть бої. Відео опубліковане на YouTube-каналі Український молитовник.

За прогнозом мольфара, ключові військові події вже наближаються, вони змінять перебіг подій. Також Орест упевнений, що війна закінчиться перемогою України.

Для українців, без сумніву, настали важкі часи й здається, що випробування лягають на плечі нашої країни один за одним, а темрява намагається охопити наші душі.

Але він дав пораду, що не слід забувати, що над народом завжди світить зірка Надії. Може здатися, що країна перебуває у скрутному становищі, проте агресор отримає покарання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мольфар запевнив, що Бог усе владнає. Правда переможе, а агресор, який несе на своїх плечах вагу, понесе важке покарання від Всевишнього.

Противник намагатиметься посіяти сумніви та розбрати та можливі тимчасові невдачі. Проте це стане випробуванням для українців на міцність спільної віри та єдності.

Карпатський мольфар запевнив українців, що ключові військові події в Україні вже наближаються, вони змінять перебіг подій на нашу користь.

Плани агресора розвіються наче дим. Наразі українців закликають активно молитися та вірити в те, що війна закінчиться і ця віра має народ об’єднувати.

Старець упевнений, що духовна сила народу, віра в Бога і праведність боротьби стануть найміцнішим щитом. Коли настане слушний час, цей щит перетвориться на меч Перемоги. Тому мольфар закликав кожного українця пам’ятати, що перемога вже не за горами.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кінець війни в Україні: вже скоро все різко зміниться — події підуть дуже швидко