facebook

Скажений вітер та дощ зі снігом: в Україні оголосили штормове попередження

Швидкість вітру у багатьох областях України буде досягати 20 м/с.

Погода в Україні 12 березня буде дощовою та сніжною. У багатьох областях буде сильний вітер та мороз. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У західних областях будуть пориви вітру зі швидкістю 15-20 м/с. Синоптики оголосили штормове попередження – І рівень небезпечності.

Погода 12 березня
В Україні 12 березня буде мінлива хмарність. В цей день синоптики прогнозують мокрий сніг та дощ у західних, Житомирській, Вінницькій та Одеській областях, а також на Правобережжі та Херсонщині. Вітер в цей день буде південно-західний зі швидкістю 7-12 м/с. У багатьох областях можуть бути сильні пориви вітру.

“Температура вночі у західних, південно-західних областях та в Криму 0-5° тепла, на решті території 1-6° морозу, на північному сході країни до 9° морозу, вдень 2-7° тепла, в Криму до 11°; на Закарпатті вночі 4-9° тепла, вдень 9-14°”, – йдеться у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В Україні вдарить -5
За даними meteoprog, 12 березня в Україні буде дощовим і сніжним. Найнижча температура повітря буде на території Сумської, Чернігівської, Харківської та Луганської областей. Там температура повітря опуститься до -3…+5 градусів. Найтепліше буде в Закарпатській області. Там температура повітря підвищиться до +9…+13 градусів.

Погода 12 березня у Києві
У Києві 12 березня буде хмарно. Синоптики в цей день прогнозують невеликий дощ. У цей день вітер буде південно-східний зі швидкістю 7-12 м/с.

“Температура вночі 1-6° морозу, вдень 2-7° тепла; у Києві вночі 1-3° морозу, вдень 3-5° тепла”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Погода в Україні
Раніше синоптик попередив про небезпечну погоду – Україну накриє сніг і вріже -8 градусів. Синоптик Ігор Кібальчич розповів про погоду на тиждень, з 11 по 17 березня. Він зазначив, що погода в Україні тимчасово погіршиться, у низці регіонів буде йти мокрий сніг, а пориви вітру досягатимуть 17 м/с.

Синоптики дали прогноз по регіонах, якою буде погода в Україні у березні. Синоптики сходяться на думці, що справжнього тепла в березні, ймовірно, не буде. Навіть у Криму березень може виявитися холоднішим, ніж лютий.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Скажений вітер та дощ зі снігом: в Україні оголосили штормове попередження