facebook

Пророцтво від старця. Кінець війни в Україні: у людей урветься терпець – і ми стаємо єдиною нацією

Старець розповів, коли в Україні закінчиться війна, але Україна більше не буде колишньою. Війна росії проти України закінчиться, а наша країна вже ніколи не буде такою, якою була раніше. Про це йдеться у пророцтві старця Єлисея.

В Україні вже два роки триває повномасштабна війна. Українці вже втомилися від постійних обстрілів, смертей дітей та мирних громадян, не кажучи вже про військових, які гинуть на полі бою. Усі очікують на закінчення війни та перемогу України.

І ось у пророкуванні старця лежить об’єднуюча подія, пророцтво про яку даруй величезну надію. У своєму пророцтві Єлисей говорить про “символ божественного промислу, який поєднує народ України навколо спільної мети Перемоги”.

Старець говорить про природне явище, яке стане цією подією, а раптовий перелом на фронті може статися найближчого місяця. Ця подія збере людей різного віку, соціального стану та політичних переконань, вони стоятимуть разом, об’єднані спільним захопленням та співчуттям, забувши про свої розбіжності.

Виходячи зі слів старця, це буде момент, коли український народ відчує глибокий зв’язок між собою та розуміючи, що лише разом вони можуть збудувати мирне майбутнє.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У центрі цієї події стоїть не лише несподівана перемога, а й глибоке духовне одкровення, яке відкриється у серцях українців. Люди відчують не лише відповідальність за своє життя, а й за долю своєї нації, усвідомлюючи те, що кожен з них є важливою частиною Великого цілого.

Україна після цієї події не буде такою, як раніше, вона вступить у нову еру з новим розумінням свого місця у світі, новою вірою у свої сили та новою надією на мирне та успішне майбутнє.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Пророцтво від старця. Кінець війни в Україні: у людей урветься терпець – і ми стаємо єдиною нацією