facebook

В Німеччині вбили українку, її мати й новонароджена дитина загадково зникли

Її шукали кілька діб, а знайшли вбитою неподалік табору біженців.

Зміст
Жорстоке вбивство українки в Німеччині
Подробиці про родину
Вбивство українців у Німеччині – не вперше
Ще одне вбивство українки
Чому підозрюваному не повірили?
У Німеччині поліцейські розслідують жорстоку розправу над українкою. Після загибелі дівчини зникла її мати та новонароджене немовля.

Всі подробиці трагедії розповідають журналісти в ексклюзиві TSN.ua.

Жорстоке вбивство українки в Німеччині
В Німеччині безслідно зникла родина українців. Кілька діб пошуків – і на березі річки місцевий житель знаходить тіло невідомої жінки. Слідство встановило, що загибла – 27-річна українка, вона, її мати та новонароджена донечка безвісти зникли ще 4 березня. Про це повідомили журналісти німецького видання “Більд”. Експерти вже підтвердили, що дівчину вбили. Тепер живими намагаються знайти її маленьку донечку та матір. Журналістка ТСН Наталія Фібріґ з Німеччини розповіла деталі історії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Подробиці про родину
Відомо, що родина поїхала за кордон через повномасштабну війну в Україні. В Німеччині жінки з дитиною жили в таборі для біженців в окрузі Рейн-Неккар. Зараз на пошуки матері та доньки вбитої, а також зловмисника стали близько сотня поліцейських. Правоохоронці вважають, що в день смерті всі вони були разом. Тепер у місті шукають свідків, уже 50 повідомлень місцеві надіслали до відділку, втім, поліцейські просять й інших небайдужих, які могли щось бачити або чути, повідомляти про це. Справу розслідує спеціально створена комісія. Околиці місця злочину на березі Рейну обшукали з собаками-нюхачами, щоб знайти “можливі засоби злочину”. Нагадаємо, що в Німеччині вже неодноразово скоювали напади на українців, на жаль, з летальним кінцем.

Вбивство українців у Німеччині – не вперше
Як-от у лютому невідомі з ножами напали на баскетболістів з України. Один зі спортсменів, 17-річний Володимир Єрмаков, помер у лікарні від отриманих травм. Трапилося це в місті Обергаузен, за 40 кілометрів від Дюссельдорфа. Як з’ясувалося пізніше, ще дорогою в автобусі між підлітками розпочалася словесна перепалка, а коли вони вийшли на зупинці – зчинилася бійка. Один з нападників дістав ніж і поранив 4-х хлопців, серед яких було двоє українців. У Федерації баскетболу міста Києва у Facebook заявили, що на хлопців напали напередодні чергового матчу саме за те, що вони – українці.

“Володя і його друг Артем Козаченко виступали за молодіжну команду «ART Giants» (U-19) з Дюссельдорфа. Напередодні чергового матчу на юних баскетболістів напали з ножами на вулиці просто за те, що вони – українці! Вся команда провела ніч у лікарні поруч із нашим хлопцями. На превеликий жаль, лікарі не змогли врятувати Єрмакова, а Козаченко залишається в реанімації”.

Ще одне вбивство українки
Поліцейські оперативно розшукали й затримали нападників, ними виявилися теж підлітки – один родом із Туреччини, інший – із Сирії. А в червні 2023 року в Німеччині бойфренд застрелив 39-річну українку, яка втекла туди від війни разом із десятирічною донькою. Як повідомляє Bild, 39-річна Юлія приїхала з донькою до Німеччини навесні 2022 року. Жінка планувала збудувати нове життя, а знайшла смерть. За даними видання, Юлія мешкала зі своїм 50-річним коханим – німцем Францом. Він і став убивцею. Під час скоєння злочину рівень алкоголю в його крові становив 1,4 проміле. Обвинувачений переконував, що вбивство було випадковим. Втім, у будинку була зброя, адже Франц є мисливцем, і в нього на суді була інша версія вбивства: “Юля не могла повірити, що в мене є важка зброя, вона дуже хотіла побачити мої іграшки… Потім вона приставила пістолет до шиї і сказала: “Натискай на курок”. І раптом пролунав постріл. Випадково…”.

Чому підозрюваному не повірили?
Втім, ні суддя, ні поліція в цю версію не вірять. Поліціянти, які прибули на виклик, згадують, що під час затримання підозрюваний “мав абсолютно адекватний вигляд”. Хоча Франц і був у стані алкогольного сп’яніння, проте говорив розбірливо. Ще один офіцер додав, що обвинувачений був абсолютно холоднокровним на вигляд. Він поводився спокійно і просив закурити.

Нагадаємо, тіло 27-річної дівчини з України знайшли біля міста Гоккенгайм на березі річки. Раніше біженку в Німеччині оголосили зниклою безвісти. Матір жінки та її новонароджену дитину розшукує поліція.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Німеччині вбили українку, її мати й новонароджена дитина загадково зникли