facebook

Батькам дали час до 31 травня: з’явилося важливе попередження по школах

Подробиці

В мережі опублікували важливу інформацію для батьків
До 31 травня триватиме навчання у школах Київщини, – повідомила заступниця голови КОДА. Інформація про це з’явилася в соціальній мережі.

Також в даному матеріалі йдеться й про те, що у червні будуть працювати тимчасові екзаменаційні центри, пришкільні табори, хаби з надолуження освітніх втрат, гуртки та секції.

Ще слід звернути увагу й на те, що до 31 травня батьки мають подати заяви про зарахування своїх дітей до перших класів.

Так от, до літніх канікул, на які так чекають всі школярі, залишилося не так вже й багато. Тому ті діти, які навчаються в молодших класах – зможуть спокійно піти на літні канікули. А ось старшокласників чекають екзамени, особливо якщо мова йде про випускників, то їм так взагалі доведеться готуватися спершу до одних екзаменів в школі, а вже потім до вступу у вищі навчальні заклади. Тому відпочивати уже дорослим школярам, тобто випускникам не вийде, адже по переду у них багато іспитів, бо вони йдуть в доросле життя отримувати вищу освіту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, варто підкреслити, що оскільки в нашій країні йде війна, то багато школярів не в змозі нормально навчатись через постійні повітряні тривоги та ворожі обстріли. Тому саме для таких дітей, які проживають на прифронтових територіях, влітку будуть працювати різні центри, де школярі матимуть змогу покращити свої знання.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Батькам дали час до 31 травня: з’явилося важливе попередження по школах