facebook

Надійдуть дощі та різко похолодає: синоптик Діденко засмутила прогнозом

Погода в Україні на неділю, 24 березня


Порівняно з суботою, 23 березня погода в Україні має кардинально змінитись. Синоптик Наталка Діденко у прогнозі погоди на вихідні, опублікованому на Facebook-сторінці, попередила, до чого українцям готуватися.

За її словами, українцям знадобиться парасолька, оскільки піде дощ. Мало того, доведеться знову одягатись тепліше, оскільки температура опуститься до +7.

Дощі синоптик прогнозує у західних областях. У північних, місцями у центральних вони будуть помірними, а от у східних та південних областях має бути сухо.

У західних областях, а також у північних, крім Сумської області та Вінницької очікується +7…+10 вдень. На решті території країни буде тепліше – від +10 до +14.

На новому робочому тижні Діденко прогнозує, що на півночі та заході країни буде кілька днів досить свіжо. Проте, вже з 27 березня розпочнеться відчутне потепління, яке охопить усю територію України.

Кандидат географічних наук, метеоролог Ігор Кібальчич у прогнозі погоди на тиждень з 18 по 24 березня 2024 року також на сайті Метеопрог описав, якою має бути температура в Україні в неділю, 24 березня:

За його прогнозом, дощова погода очікується у західних та північних регіонах. При цьому в Карпатах можливий мокрий сніг та дощ. У решті областей без істотних опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2…+7 °, вдень +8…+13 °, у південних, центральних та східних областях місцями +14…+17 °.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як бачимо, прогнози практично збігаються. Цього тижня погода швидко змінювалася — випало чимало опадів у різних регіонах країни, а також температурні гойдалки. Втім, синоптики зазначали, що це цілком нормально для погоди у березні, коли триває перебудова.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Надійдуть дощі та різко похолодає: синоптик Діденко засмутила прогнозом