facebook

Розвернулися через подвійну суцільну: водіїв попередили, який вліплять штраф

Який штраф загрожує водіям за перетин подвійний суцільний


В Україні водіям збільшують штрафи та покарання за порушення правил дорожнього руху. І ось «Патрульна поліція Києва» на своїй сторінці у Телеграм-каналі повідомляє, який штраф загрожує за перетин подвійний суцільний.

Відповідно до розділу 34 “Дорожня розмітка” ПДР України, подвійна суцільна лінія дорожньої розмітки під номером 1.3 використовується для поділу напрямків руху на автошляхах щонайменше двома смугами руху в кожну сторону.

За перетин такої лінії передбачено адміністративну відповідальність у вигляді штрафу у розмірі 340 гривень.

Як повідомляється, у Шевченківському районі поліцейські зупинили автомобіль KIA, водій якого порушив правила дорожнього руху. Інспектори оперативно зупинили водія, провели з ним профілактичну бесіду та склали відповідні адміністративні матеріали.

Нагадаємо, у Раді пропонують жорсткіше карати водіїв за те, що ті не надали переваги під час руху транспортним засобам, які мають на це право.

Тобто це транспорт аварійно-рятувальних служб, швидкої медичної допомоги, пожежної охорони, поліції, які рухаються із включеними спеціальними світловими або звуковими сигнальними пристроями.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також штраф випишуть, якщо водій не пропустить маршрутні транспортні засоби, які залучені для перевезення груп дітей, включаючи порушення правил руху та зупинки на смузі для маршрутних транспортних засобів, а також порушення правил зупинки, стоянки, що створюють перешкоди дорожньому руху.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Розвернулися через подвійну суцільну: водіїв попередили, який вліплять штраф