facebook

“У квітні народ масово виїжджатиме з України”, – астролог Яна Тимощук

Астрологиня Яна Тимощук в інтерв’ю УНІАН розповіла, яке ставлення Росії до України зараз показують карти Таро, чи буде Україна атакувати російські міста, а також, що відбуватиметься з народом країни-агресора у квітні.

Яно, чого нам варто очікувати у квітні? Які події відбуватимуться?

Цього місяця буде сонячне затемнення і ще коридор затемнень. Ми будемо відпрацьовувати карму аж до 10 квітня. У цей період відбуватимуться події, пов’язані з владою. Бачу, що буде якась смерть серед політиків. Багато чиновників йтимуть зі своїх посад.

При цьому квітень обіцяє нам багато достатку, зброї, все добре буде з урожаєм. Якщо ціни будуть занадто завищені, то знайте, що це все робиться штучно, тому що врожай у нас у надлишку.

Важливо сказати й те, що Україна готує масовані атаки Росії вже у квітні. Нам допомагатимуть країни-партнери. При цьому Україна буде трохи відходити з деяких територій, тому що нам не вигідно там залишатися з військової точки зору.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Багато експертів говорять про те, що квітень буде пекельним у плані обстрілів. Ви згодні з їхньою думкою?

Так, народ масово виїжджатиме з України, люди шукатимуть будь-які способи, щоб убезпечити себе. Але є й такий момент, що люди, які виїхали з України на початку великої війни, можуть повертатися. Насправді, квітень підніме дух українців і будуть новини, яким вони радітимуть.

По яких територіях України окупанти завдаватимуть ударів?

Дуже сильні прильоти будуть по сходу України. Там Росія буде зміцнюватися, тому буде багато втрат. Зараз є проблема з ресурсами, фінансами і забезпеченням, але не все так погано.

У центрі України буде зміцнення. Туди буде більше фінансових впливів, але руйнування через агресію РФ все ж будуть. До того ж будуть перестановки у владі, бо там зараз відбуваються якісь ігрища.

На півночі нашої країни будуть проблеми з водою, світлом і харчуванням. Прикордонна територія дуже фонить. Можуть бути удари по критичній інфраструктурі, а також бачу зрадників, які здаватимуть позиції.

На західній Україні теж не буде безпечно, бо Росія і туди завдаватиме ударів. Зараз обговорюється об’єднання трьох якихось країн, які можуть якось взяти участь у процесі вирішення наших проблем.

Що стосується півдня, то є великі загрози з моря, пов’язані з портами і мостами, вишками, стільниковим зв’язком та енергетикою.

Ви сказали, що Україна також атакуватиме Росію. Дайте прогноз для країни-агресора на квітень.

Росія досягне піку і в неї буде тільки два варіанти розвитку подій: або буде дуже складна ситуація на фронтах для неї, або буде зупинка військових дій. Може бути якась перерва, пауза. У Росії зараз програється енергія диявола. Тобто багато

країн роблять усе можливе, щоб знищити цю країну.

Тобто, з багатьма країнами, з якими раніше Росія підтримувала контакт, вона вже не буде цього робити. Але важливо розуміти, що ця країна ще покаже свої ікла. Вона буде мстити буквально за все і за кожного. У неї є великий план. Відбуватимуться події, коли матері втрачатимуть своїх дітей.

 

Влада РФ думає, що це буде пригнічувати зовнішні сили, але, насправді, все буде навпаки. Росія налаштована воювати і в них достатньо для цього ресурсів. Тобто ця країна шукатиме собі нових жертв.

Але хочу акцентувати увагу, що там будуть відбуватися розколи, будуть великі проблеми.

Яке ставлення Росії до України зараз показують карти Таро?

Росію цікавлять землі України і вона буде за них боротися. Ті землі, які включаються до Конституції РФ, слугують грою на полі противника. На жаль, від цього страждають люди, багато людських жертв.

Які настрої будуть у російського народу у квітні?

Інші країни намагатимуться заразити росіян. Це більше схоже не на природну хворобу, а на якийсь проведений ритуал. Фінансовий стан людей різко погіршуватиметься. Вони будуть впадати в депресію.

Ба більше, у них будуть проблеми з головою. Таке відчуття, що вони як у вирі.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“У квітні народ масово виїжджатиме з України”, – астролог Яна Тимощук