facebook

Погрози Зеленському: ДБР передало до суду справу проти Федини і Звіробій

Жінкам інкримінують погрозу вбивством та вчинення злочину групою осіб

Державне бюро розслідувань передало до суду обвинувачувальний акт проти народного депутата від “Європейської солідарності” Софії Федини та волонтера Марусі Звіробій стосовно погроз президенту України Володимиру Зеленському. Про це повідомили “Українські Новини” з посиланням на джерело у відомстві.

Справу передано в суд“, – заявив співрозмовник.

Як зазначається, Федині та Звіробій інкримінують вчинення злочину за частиною 1 статті 346 (погроза вбивством щодо президента України) та статтею 28 (вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) Кримінального кодексу України.

За попередньою інформацією, обвинувальний акт передано в один з київських судів.
Нагадаємо, 26 жовтня минулого року депутатка Софія Федина та волонтерка Маруся Звіробій у Львові провели онлайн-трансляцію в YouTube та у Facebook, де погрожували вбивством президенту України Володимиру Зеленському.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Пізніше Федині повідомили про підозру за частиною 2 статті 28 та частиною 1 статті 346 ККУ. У разі доведення провини жінці загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Погрози Зеленському: ДБР передало до суду справу проти Федини і Звіробій