facebook

Все почнеться вже з понеділка: водіям виписуватимуть чималі штрафи – кого торкнеться

З понеділка водіям виписуватимуть величезні штрафи, за що


З 1 квітня 2024 року власників українських авто, які перебували у Німеччині протягом року, але не отримали там реєстрацію, почнуть штрафувати. Ця практика була вже запроваджена в Чехії. Цією інформацією ділиться SUV News.

З 1 квітня 2024 року українським біженцям у Німеччині, які перебувають понад рік, потрібно буде замінити українські номерні знаки на місцеві. Після закінчення перехідного періоду, який завершується 31 березня 2024 року, вони повинні обов’язково зареєструвати свій автомобіль у Німеччині та отримати місцеві номерні знаки.

Якщо ви їдете до Німеччини більше року без реєстрації, це вважається порушенням, за яке передбачено штраф у розмірі 70 євро та надається 1 штрафний бал. Це може спричинити збільшення вартості автострахування. Якщо ви наберете 8 балів, ваше посвідчення водія може бути вилучено.

У Німеччині реєстрацією транспортних засобів займається спеціальний державний орган, відомий як Zulassungsbehörde або його еквіваленти. Для отримання повної інформації щодо процедури реєстрації слід звертатися саме до них. Незважаючи на це, пакет документів, необхідних для реєстрації, зазвичай включає наступне:

• Заява;

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

• посвідчення особи (закордонний паспорт);

• техпаспорт (Hauptuntersuchung);

• автостраховка (автоцивілка), що діє;

• свідоцтво про успішне проходження технічного огляду.

Після реєстрації автомобіля водій отримує свідоцтво про реєстрацію та новий німецький номерний знак.

Згідно із законодавством, кожен власник зобов’язаний сплачувати податок, розмір якого залежить від параметрів автомобіля. Загалом цей податок оцінюється на рівні приблизно 200 гривень на рік.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Все почнеться вже з понеділка: водіям виписуватимуть чималі штрафи – кого торкнеться