facebook

Прогноз погоди змусить вас плакати: чого чекати після різкого потепління

Для квітня, на відміну від березня, характерне швидке наростання тепла

Україна пережила холодний початок року з дощами, незважаючи на календарну весну. Однак, є надія на те, що квітень принесе довгоочікуване тепло, відрізняючись від прохолодного минулорічного періоду.

Незабаром, протягом декількох днів, денна температура зросте до +22-24 градусів, але це тепло триватиме недовго.

Після цього стане трохи прохолодніше, проте температурні показники все одно будуть вищими за звичайні.

Понеділок, 1квітня

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Денна температура буде коливатися від 9 до 11°С, що є прохолодною, але не замерзлою погодою. Вночі температура повітря опуститься до близько 3°С вище 0°С, наближаючись до умов, коли можливі заморозки.

Вііторок, 2 квітня

Погода залишиться хмарною, і розпочнуться невеликі дощі. Денна температура становитиме близько 9°С тепла, тоді як вночі температура буде коливатися від 0 до 2°С вище нуля.

Середа, 3 квітня

Дощі мають зупинитись, але небо як було хмарним так і залишиться. Завдяки тому, що дощі перестануть лити, денна температура повітря має не суттєво підвищитись, приблизно на один градус, а от нічна буде на рівні між нулем і двома градусами з позначкою плюс.

Четвер, 4 квітня

Прогнозується ясний та сонячний день, який стане першим таким у квітні. Денна температура повітря очікується на рівні 11°С, а вночі температура буде коливатися від +1 до +3 градусів.

П’ятниця, 5 квітня та Субота, 6 квітня

Небо знову стане похмурим, адже хмари затінюватимуть сонце. Проте, дощі або сніг не очікуються. Температура вдень буде коливатися між 11 і 13°С, а вночі — від +2 до +4°С.

Неділя, 7 квітня

Знову визирне сонечко, і зважаючи, що це буде неділя, день ідеально підійде для прогулянки парком. Середня по країні температура це +13°С. вдень, і +6°С. вночі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Прогноз погоди змусить вас плакати: чого чекати після різкого потепління