facebook

У школярів залишилося лише 9 днів: у МОН попередили – це вплине на все життя

Важливе нагадування

У Міносвіти нагадали про терміни реєстрації на НМТ – 2024
Не за горами час складання національного мультипредметного тесту (НМТ – 2024). У Telegram-каналі Міносвіти нагадали про терміни реєстрації для участі.

Школярам потрібно до 11 квітня встигнути зареєструватися для участі у НМТ. Спочатку потрібно створити персональний кабінет за допомогою спеціального сервісу, який розміщено на сайті https://my.testportal.gov.ua/registration/nmt.

У відомстві наголосили, що цього року реєстрація відбувається без подання паперів. При цьому є можливість для випускників шкіл створити персональний кабінет та надіслати документи через мобільний додаток Дія.

Зазначається, що важливо мати ID-карту або закордонний паспорт у Дії для автоматичного заповнення паспортних даних.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Опубліковано інструкцію, як це зробити через Дію:

На сторінці спеціального сервісу “Реєстрація для участі у НМТ” після ознайомлення із запропонованими документами потрібно натиснути кнопку “Почати реєстрацію”;
Виберіть опцію “Створити за допомогою Дії”;
Скануйте QR-код за допомогою Дії та підтвердьте відправлення даних;
Заповніть форму реєстрації, вказавши всі необхідні дані: контакти для зв’язку, оберіть предмети та місце здачі НМТ-2024. Для випускників цього року потрібно завантажити довідку з місця навчання. Якщо школу закінчили у попередні роки, тоді копію атестата або свідоцтво про повну загальну середню освіту.
Також у відомстві нагадали, що потрібно використовувати для реєстрації Дія.Підпис у персональному кабінеті.

Вказується, що реєстрація через Дію проходить швидше та простіше, оскільки не потрібно буде вручну вводити свої персональні дані та завантажувати копії паспорта, а також картки платника податків. Необхідні персональні дані автоматично підтягуються із даних цифрових документів.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У школярів залишилося лише 9 днів: у МОН попередили – це вплине на все життя