facebook

2 градуси тепла, шалений вітер і дощі: в Україні буде найхолодніший день місяця

Синоптики прогнозують дуже сильний вітер. Швидкість поривів можуть досягати 32 м/с.

Погода в Україні 4 квітня буде прохолодно. Синоптики попереджають про потужний вітер та дощі. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

В Україні синоптики прогнозують штормовий вітер – до 15-20 м/с. За даними ventusky, у східних областях пориви вітру можуть досягати 32 м/с.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У цей день в Івано-Франківській та Закарпатській областях можуть зійти великі снігові лавини навіть при низьких додаткових навантаженнях. Там оголосили 3 рівень небезпечності.

Синоптик Наталка Діденко заявила, що 4 квітня буде найхолодніший день за період цього похолодання. На території західних, північних та північно-східних областей очікується дощ та мокрий сніг. В Україні також очікуються сильні пориви вітру – 15-20 м/с. Синоптик прогнозує підвищення температури повітря вже після цього похолодання.

Хто така Наталія Діденко
Наталія Діденко — український метеоролог, телеведуча, блогер. Працювала синоптиком в Українському Гідрометцентрі, відділі метеорологічних прогнозів. Ведуча власної авторської програми “Погода з Наталкою Діденко”, пише Вікіпедія.

Погода 4 квітня
В Україні 4 квітня буде мінлива хмарність. У цей день на території західних і північних областей будуть короткочасні дощі. Вітер в цей день буде південно-західний з переходом на північно-західний зі швидкістю 7-12 м/с. У північних, східних та північно-східних областях будуть сильні пориви вітру – 15-20 м/с.

“Температура вночі 2-7° тепла; вдень 13-18°, на півдні та сході країни місцями 20-22°, у північних областях 7-12°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +24
За даними meteoprog, 4 квітня в Україну прийде похолодання. Найнижча температура повітря буде на території Волинської області. Там температура повітря опуститься до +2…+12 градусів. Найтепліше буде в Луганській області. Там температура повітря підвищиться до +9…+20 градусів.

Погода 4 квітня у Києві
У Києві 4 квітня буде мінлива хмарність. Синоптики в цей день прогнозують дощ. У цей день вітер буде південно-західний з переходом на північно-західний зі швидкістю 7-12 м/с, можуть бути сильні пориви вітру – до 15-20 м/с. Синоптики оголосили штормове попередження – І рівень небезпечності.

“Температура по області вночі 2-7° тепла, вдень 7-12°; у Києві вночі 5-7° тепла, вдень близько 10°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

2 градуси тепла, шалений вітер і дощі: в Україні буде найхолодніший день місяця