facebook

Під Тернополем учень жорстко знущався над вчителькою

Учень 8 класу доводив вчительку української мови

В селі Борщовка Тернопільської області зафіксували булінг в школі з боку учня восьмого класу. Підліток всіляко доводив вчительку української мови. Він не давав вчителю нормально проводити урок, огризався і ображав педагога. Ніякі зауваження та прохання на неповнолітнього не діяли. Про це повідомляє ТСН.

Директор школи більше не зміг терпіти хамства дитини і подав скаргу в Ювенальну поліцію. Зараз у школі про булінг воліють мовчати. Від будь-яких коментарів відмовився директор навчального закладу та сама вчителька. Правоохоронці повідомили, що на мати дитини склали адміністративний протокол.

Наголошується, що поведінка учня було неприпустимою. Зокрема, він використовував нецензурні слова і психологічно тиснув, зривав уроки.

“Працівниками поліції були прийняті заходи, складено протокол на матір даного правопорушника”, — розповів керівник відділу ювенальної превенції ГУ Нацполіції в Тернопільській області Петро Тихий.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відомо, що батько учня знаходиться за кордоном, а мама, за словами директора школи, в день зйомки не була у селі. Якщо провину восьмикласника доведуть, то його візьмуть на профілактичний облік, кажуть у поліції. Крім того, батьки змушені будуть заплатити штраф в розмірі 1700 гривень.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Під Тернополем учень жорстко знущався над вчителькою