facebook

Перерахунок пенсій: як перевірити результати

Все відбувається автоматично, згідно з інформацією, яка є у вашій пенсійній справі

У квітні 2024 року деякі українські пенсіонери можуть очікувати на автоматичне підвищення пенсій. Зокрема, це стосуватиметься людей віком понад 65 років з повним страховим стажем та тих, хто продовжує працювати. Перевірити інформацію про перерахунок можна через вебпортал Пенсійного фонду України.

У соціальних мережах від Головного управління Пенсійного фонду України ви можете знайти корисні поради, як перевірити, чи змінилася ваша пенсія після перерахунку. Для того щоб дізнатися про зміни, вам не потрібно нікуди йти чи телефонувати. Все, що потрібно зробити, – це зайти в інтернет.

Перше, на що слід звернути увагу, – це сайт Пенсійного фонду України. Там у вас є особистий кабінет, до якого можна увійти, використовуючи різні способи: ваш електронний підпис, систему ідентифікації, або використовуючи функцію «Дія.Підпис». Не хвилюйтеся, якщо ви ніколи цього не робили, там все зроблено дуже зручно і просто.

Після входу в систему, знайдіть у меню пункт, який називається «Моя пенсія». Там буде багато різної інформації, але вас цікавить розділ про призначення або перерахунок пенсії. Клацнувши на нього, ви зможете побачити всі дані про вашу пенсію, включаючи останні зміни.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Найкраще в цьому тому, що вам не потрібно спеціально подавати запит або звертатися кудись, щоб дізнатися про перерахунок. Все відбувається автоматично, згідно з інформацією, яка є у вашій пенсійній справі. Тож, якщо ви чекаєте на зміни у виплатах або просто хочете переконатися, що все в порядку з вашою пенсією, скористайтеся цим зручним інструментом.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Перерахунок пенсій: як перевірити результати