facebook

Долар продовжує кошмарити всіх: банки та обмінки знову змінили курс валют на середу, 10 квітня

Що впливає на ринок!

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 10 квітня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 38,9945 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 42,3519 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Долар та євро досить активно шатає, але все в межах норми. За прогнозами фінансових експертів долар на цьому тижні матиме котирування на міжбанку у межа від 38,60 до 9,30 гривень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

А пара євро/долар, за їхніми розрахунками, цього тижня перебуватиме в межах коридору від 1,069 до 1,084 долара за євро з періодичними активними коливаннями як під час оголошення «чергових» економічних новин щодо європейської та американської економіки.

Але валютні новини міжнародного та українського ріня обов’язково матимуть свій активний вплив на іноземну валюту, і її співвідношення з гривнею. На сьогоднішній день всі чекають на рішення ЄЦБ щодо відсоткових ставок. Крім того важливими залишаються питання щодо сум та періодичності надходження фінансової допомоги від міжнародних партнерів для України. І питання блокади українсько-польського кордону теж залишається не визначеним.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Долар продовжує кошмарити всіх: банки та обмінки знову змінили курс валют на середу, 10 квітня