facebook

Долар злетів до небес: банки та обмінки різко змінили курс валют

Ринок не втихає!

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 11 квітня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 39,0232 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 42,3616 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Долар та євро виросли в ціні по відношенню до гривні. Українські чинники, що активно впливають на формування цінової політики валютного ринку залишаються незмінними. А з міжнародних чинників, які мають вплив на поведінку пари євро/долар та на курс іноземної валюти в Україні, варто звернути особливу увагу на публікацію 10 квітня протоколів засідання Федрезерву США щодо облікової ставки, а також на засідання ЄЦБ щодо відсоткових ставок 11 квітня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За день до цих подій і в ці два дні, тобто з 9 до 11 квітня, на пару євро/долар знову чекають валютні ралі. Що однозначно позначатиметься на курсі євро щодо гривні, і призведе до підвищеної волатильності євровалюти на нашому міжбанку та на готівковому ринку.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Долар злетів до небес: банки та обмінки різко змінили курс валют