facebook

Як вибрати безпечний парфум і не купити підробку?

Важливо знати.

Порада перша: вивчіть запах парфумів

Рекомендація дійсно дуже проста, тут немає нічого дивного. Тим не менш, це перша і головна порада. Запах повинен бути приємним, без хімії і яскраво вираженого спирту. Продавець зобов’язаний надати можливість покупцеві ознайомитися з запахом парфумів.

Порада друга: перевіряйте упаковку

Вона повинна бути цілою, без вм’ятин, відколів і порізів. Баночка духів повинна бути упакована в картонну коробку, покриту целофаном. Оригінал парфуму має захисну плівку, яка склеєна тонкою лінією і не містить бульбашок.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Порада третя: уважно читайте етикетку

На ній має бути вказано назву, юридичну адресу виробника, юридичну адресу імпортера (за якою можна відправити претензії), об’єм флакона, термін придатності, умови зберігання, список інгредієнтів і особливі заходи безпеки.

Якщо при огляді товару, хоча б один пункт викликає у вас сумнів, ви маєте право вимагати у продавця товарно-супровідну документацію. А саме – сертифікат або декларацію відповідності вимогам законодавства про технічне регулювання. У сертифікаті потрібно перевірити термін його дії. Якщо немає сертифіката або на упаковці немає інформації про виробника та імпортера, то найімовірніше перед вами підробка.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як вибрати безпечний парфум і не купити підробку?