facebook

Посилення контролю: у МВС дали водіям 10 днів

Попереджений значить озброєний

Отримання посвідчення водія – важливий крок для багатьох людей. Проте процес складання іспитів у сервісних центрах МВС (ГСЦ МВС) не завжди відбувається гладко. Непоодинокі випадки необґрунтованого заниження оцінок або упередженого відношення з боку екзаменаторів. У зв’язку з цим ГСЦ МВС вживає заходів щодо посилення контролю за проведенням іспитів, щоб зробити їх більш прозорими та справедливими.

Докладніше про те, що у МВС оголосили про посилення контролю за водіями, інформує Головний сервісний центр МВС у Telegram.

Нові заходи контролю:

Відеофіксація: Автомобілі СЦ МВС для складання практичних іспитів обладнані чотирма камерами спостереження. Камери фіксують не тільки дії екзаменованого, але й звук у салоні, а також дорожню обстановку попереду та ззаду.
GPS-трекінг: Вбудований трекер дозволяє відстежувати маршрут руху екзаменаційного автомобіля.
Зберігання відео: Відео з кожного іспиту зберігається на сервері ДСЦ МВС протягом 30 днів.
Можливість оскарження:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У випадку, якщо особа не задоволена результатом практичного іспиту, вона може її оскаржити. Для цього необхідно протягом 10 днів звернутися до того СЦ МВС, де він складав іспит. Відео з екзамену можна отримати протягом 30 днів.

Переваги посиленого контролю:

Підвищення прозорості: Відеофіксація та GPS-трекінг дозволяють об’єктивно оцінити дії екзаменатора та екзаменованого.
Справедливість: Можливість оскарження результатів іспиту дозволяє захистити права екзаменованих від необґрунтованого заниження оцінок.
Зниження корупції: Посилений контроль ускладнює фальсифікацію результатів іспитів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Посилення контролю: у МВС дали водіям 10 днів